Wie ben ik?

Mijn naam is Rob Prooi. Ik kom oorspronkelijk uit een transportfamilie. Mijn vader had een transportbedrijf en ik ben naar hem en mijn overgrootvader genoemd. Al van jongs af aan wist ik (on) bewust dat dit niet mijn wereld was. Toch ben ik tegen beter weten in, in het transport gegaan al had ik als kind al interesse in het spirituele en verzorging, zoals (sport) massages. Ik ben begonnen bij een expediteur in 1989 , om daarna in 1992 in het transportbedrijf van mijn vader te stappen. Ik heb hier gewerkt tot 2003.

In deze tussentijd was ik mij aan het omscholen. In 2001 ben ik begonnen met sportmassage. Dit beviel mij zo goed dat ik besloot om verder te studeren voor massagetherapeut en Reiki Master. In 2003 werd het bedrijf van mijn vader overgenomen, omdat ik hem te kennen had gegeven dat ik niet met het bedrijf verder wilde gaan. Ik had besloten om massagetherapeut te worden, maar wist niet hoe ik dit financieel voor elkaar moest krijgen. Mijn vrouw was zwanger en ik kreeg dus een gezin. De energie zorgde er uiteindelijk voor om dit te kunnen realiseren. Ik bleef van 2003 � 2006 werken in het bedrijf dat ons overgenomen had, maar kreeg in 2004 een burn-out. Achteraf gezien was ik nog nooit zo blij geweest met zo�n ziekte. Ik werd gedwongen te stoppen met het werk wat ik deed. In 2006 kwam ik in de w.w. en heb mijn massagebedrijf op kunnen bouwen. In Januari 2007 is mijn bedrijf officieel gestart. Vanwege de burn-out heb ik mijn studie voor massagetherapeut moeten onderbreken. In 2010 heb ik het weer op mogen pakken en in 2011 was ik officieel massagetherapeut en ben ik gelijk doorgegaan om paramedisch natuurgeneeskundig therapeut te worden. Ook dit is dat jaar gelukt.

Sindsdien is het erg snel gegaan. Ik ben altijd op zoek naar de beste therapie om iemand zo volledig mogelijk te mogen genezen. Met de combinatie massagetherapie en Reiki heb ik vele mooie resultaten mogen behalen, maar toch miste ik nog iets. In november 2012 ben ik begonnen met de opleiding tot Regenesis natuurgeneeskundig therapeut. De energie werd nog krachtiger dan het al was en verbluffende resultaten waren het gevolg. Ik dacht dat ik het nu helemaal gevonden had. Maar op 31 december 2012 (Maya tijdperk) zat ik met mijn toen 8-jarige dochter op schoot en begon haar spontaan te behandelen. Vanaf deze dag wordt ik geleid door een krachtige energie die steeds krachtiger wordt, waardoor ik mij steeds verder ontwikkel. Ik kan via deze energie ook voelen waar de oorzaken en symptomen in het lichaam zitten. Op deze manier heb ik mijn eigen therapie ontwikkeld. Ik noem hetzelf maar energetisch geleide therapie. Deze therapie pas ik toe in mijn natuurgeneeskundig consult (zie hoofdstukje natuurgeneeskundig consult).

Prachtige en onverklaarbare resultaten zijn het gevolg van een krachtige energie, die zich nog steeds verder ontwikkeld. Mijn dromen komen uit! Ik ben erg dankbaar dat ik dit voor de mensheid mag betekenen.

Mijn praktijk is inmiddels een bloeiende en drukke praktijk met een wachtlijst. Mocht u ook met klachten zitten en een consult willen, aarzel dan niet en neem contact met mij of mijn vrouw op. We zullen dan proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.