Reiki

Het woord REIKI is ontstaan uit de Japanse karakters ‘REI’ en ‘KI’, die samen de betekenis hebben van Universele Levensenergie. Het is een methode waarbij deze genezende Universele Levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar dit is het absoluut niet. Het is eigenlijk gewoon een natuurlijk proces, die duizenden jaren geleden heel gewoon was. Onderzoekers van de Universiteit Stanford in Californië hebben namelijk met zeer verfijnde apparatuur, die de energiestromen die het lichaam binnenkomen meet, vastgesteld dat de Reiki-energie via de kruin van het hoofd de energiecentra van de gever binnengaat en door zijn handen wegstroomt.

Alle mensen beschikken over Reiki kracht, die bij onze geboorte wordt meegegeven. Bij de meeste mensen neemt deze kracht al in de eerste levensjaren af. Tijdens een Reiki cursus wordt de Reiki kracht opnieuw geactiveerd voor de rest van uw leven en kunt u zichzelf, een ander en planten en dieren behandelen met soms verbazingwekkende resultaten.

Een Reiki behandeling bevordert de natuurlijke zelfgenezing van het lichaam, revitaliseert lichaam en geest, brengt de energiehuishouding in evenwicht, heft blokkades op, bevordert volledige ontspanning en reinigt het lichaam van vergiften. Naast deze voordelen zorgt een Reiki cursus nog eens voor een versterking van uw beschibare natuurlijke talent en spirituele groei. Daarnaast heeft u dan het vermogen om uzelf of een ander te behandelen.

De behandelingen zijn zowel therapeutisch als preventief en is voor iedereen eens in de zoveel tijd aan te raden om ziekten en blessures zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook een cursus is voor iedereen aan te raden om weer dichter bij zichzelf te komen. Ook voor mensen met een chronische ziekte is deze cursus aan te raden, zodat u zichzelf kunt behandelen en uw leven op deze manier zo kwalitatief mogelijk te houden.

Voor meer informatie over Reiki kunt u onze brochure downloaden of kontakt met ons opnemen.