Regenesis

Regenesis betekent letterlijk: weer opnieuw geboren worden.

Regenesis is een over een periode van meer dan 60 jaar door Robert Rasmussen bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn van de toekomst zonder schadelijke bijwerkingen!

De Regenesis healing is een revolutionaire methode voor de behandeling van vele acute en chronische ziekten, problemen en blessures. Vooral mensen die "uitbehandeld" zijn of waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor heeft, vinden vaak baat bij Regenesis healing. Deze methode onderscheidt zich van veel andere methoden door het totaal recht laten zetten van het beendergestel (skelet) precies op die manier zoals je lichaam dit bedoeld heeft, beginnende met het recht zetten van de atlas en de draaier (1ste en 2de nekwervel). Een verborgen veroorzaker van veel onverklaarbare chronische problemen en ziekten is een scheefstand van de atlas. Naast dat de atlas zorgt voor de dynamische balans van ons lichaam is de atlas ook de doorgang voor belangrijke zenuwbanen van hersenen naar de rest van het lichaam via het ruggemerg.

Sinds de introductie van de Regenesis therapie in 2012 in Nederland kunnen patiënten met chronische ziekten of onverklaarbare pijnen zich zonder risico en/of pijn laten behandelen aan de atlas. De atlas wordt op een zachte manier recht gezet door gebruik te maken van een zeer krachtige energie en dus niet zoals bij de chiropracter of manueel therapeut. Tot verbazing van patiënten zijn in veel gevallen een paar behandelingen voldoende om een jarenlang lijden te kunnen verzachten of stoppen.

De stand van de atlas is helaas erg gevoelig voor een val, geboorte, trauma of stress. Als de atlas scheef komt te staan kunnen de tussenliggende zenuwbanen en/of bloedvaten worden afgekneld waardoor communicatie tussen de vele functies in het lichaam verstoord raken. Daardoor kunnen veel ziekten en problemen ontstaan, zoals fybromyalgie, vermoeidheidssyndroom, MS, reuma, hartritmestoornissen, maag en darmproblemen, ADD, ADHD. PDD-NOS (autisme), hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, depressie, nekpijn, whiplash, lage rugklachten, scoliose, hernia, spit, hoge bloeddruk en andere orgaanproblemen. Ook bij emotionele problemen en trauma's is Regenesis een ongeloofelijk krachtige methode.

Voor meer informatie over Regenesis kunt u onze brochure downloaden of kontakt met ons opnemen.