Stemanalyse

Stemanalyse is een geavanceerd softwareprogramma , dat op basis van een stemopname van enkele minuten een uitgebreide analyse maakt van de emotionele en mentale gesteldheid. Tevens geeft het een goede indicatie over vitaliteit, stress en de chakra's.

De eventuele disbalans kan worden behandeld d.m.v. persoonsgebonden geluidsrecepten. Deze geluidsbestanden brengen d.m.v. een koptelefoon de hersenen en hun trillingen weer in balans , waardoor het zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Als trillingen uit balans raken (door bijvoorbeeld heftige emotionele gebeurtenissen) kunnen bepaalde ziektebeelden ontstaan. De persoonsgebonden geluidsrecepten worden gemaakt aan de hand van de resultaten uit de stemanalyse.

Ruim 20 jaar onderzoek naar verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties heeft het mogelijk gemaakt om trillingen en frequenties van de stem, d.m.v. een analytisch computerprogramma, te meten en te vertalen. De resultaten van deze studies hebben de stemanalyse in staat gesteld om trillingen uit de stem te verbinden aan emoties, hersengebieden en hersengolven. Zo ontstaat een absoluut uniek patroon van golven dat net zo uniek is als een vingerafdruk of een irisscan.

De stemanalyse verbindt nieuwe technieken en wetenschappelijke inzichten met oude kennis en wijsheid en brengt de emotionele en mentale gesteldheid weer in balans.

Wij integreren de stemanalyse in de natuurgeneeskundige behandelingen, maar kan ook afzonderlijk worden toegepast.